Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktoś jakieś sposoby na trądzik ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, też miałem dość duży trądzik na twarzy od 1 gimnazjum lecz postanowiłem zainwestować w kosmetyczkę i kupić za 20 zł vizaksinum są to tabletki przeciw trądzikowe i po 3 miesiącach znikły mi wszystkie wypryski na twarzy ;) owszem od czasu do czasu wyskoczy jakiś pryszcz ale to jest normalne ,,Trądzik jest od dorastania,, lecz niektórzy nie przechodzą tego w sposób trądzikowy, tak że zakup sobie szare mydło i myj twarz 5 razy dziennie i dbaj o skórę aby nie była tłusta kosmetyczka mi powiedziała że to może być od słodyczy więc się ograniczyłem i jem mało czekolady..

Opublikowano

Izotek. Idz do dermatologa i zaproponuj ten lek. Jest on silny wiec nie daje Ci dużo szans, że Ci taki przepisze od razu. Jesli takiego Ci nie przepisze, da Ci na jakis czas cos innego.

Opublikowano

Izotek. Idz do dermatologa i zaproponuj ten lek. Jest on silny wiec nie daje Ci dużo szans, że Ci taki przepisze od razu. Jesli takiego Ci nie przepisze, da Ci na jakis czas cos innego.

Również polecam izotek ma dość sporo możliwych skutków ubocznych ale trądzik nie ma szans

paczka 30tabletek to koszt ok 100zł

ja brałem chyba po 2 dziennie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

a właśnie czytam że under20 jest dla dziewczyn :D

No i co z tego? Chyba działanie ma takie samo i nie jest zależne od płci o.O Raczej Ci od użycia tego wagina nie wyrośnie.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Cheatek mowi ze smaruje sobie twarz nasieniem. Mówi że 2 maseczki dziennie (jedna rano, druga wieczorem) i mówi że całkiem dobry efekt.

Ja osobiście smaruję się różnymi środkami i nie pomagają. Ponoć jakiś puder wysusza trądzik, ale żeby go użyć musiałbyś iść do kosmetyczki, wyciska syfy i ponoc po jednym dniu jest gitara.

Opublikowano

Takie żele to jest taki ,,dodatek'', aby oczyścic skóre. Jesli porządnie chcesz sie wyleczyć najlepiej dostać jakiś antybiotyk od dermatologa. I polecam Tobie do niego pojsc.

W necie jest tysiace poradnikow jak wyleczyc, tylko ze nie każdy działa na każdego. Leczenie trądziku to jest taka metoda prób i błedów.

Pozdro

edit: Kup mydło siarkowe

Nie jedz pikantnych rzeczy, typu ostry keczup itp, jedz mniej słodyczy. Ponoć jest to mit, ale warto tez probowac.

Opublikowano

Ograniczyć do 0 !!!

- słodycze

- produkty mleczne

+ wiadomo trzeba używać jakiś kremów... no i ja stosuje jeszcze wysiłek fizyczny :D ale nie wiem czy ma to coś wspólnego z tym trądzikiem

PS: w Gimnazjum to normalna sprawa.... Ja tam 2 tech na twarzy parę mam ale są i tacy że u nich skóry nie widać tylko wszędzie trądzik :D:D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Czyli nie kupywać tego ?

Kupuj, kupuj. Piszac ,,dodatek'' mialem na mysli ze ten żel sam Ciebie nie wyleczy, trzeba stosowac jeszcze cos aby pomoglo. Ale nie ukrywam ze warto stosowac.

Ja używałem Under Twenty Men ANTI ACNE. Deep cleansing gel

Opublikowano

Ok to kupię to:

http://www.undertwen...o-oczyszczajacy

I

http://www.undertwen...zeciwtradzikowy

Zobaczymy czy pomoże,piszcie dalej.A czy tymi dwoma mogę też plecy myć ?

Nie kupuj tylko przez internet. Poszukaj u siebie w miescie. Przez internet, musisz płacisz ze wysyłke itp.

Plecy, Klate, ramiona, to ja czasami kremem smarowałem na recepte jak polecono(nazwy zapomniałem) mi u dermatologa. Czasami poniewaz szkoda byłoby mi kasy na kupno nowego kremu, a kosztuja troche.

Nie wiem czy warto smarowac tonikami itp.

Dokładnie wyleczył mnie Izotek. Ponieważ wiele roznych rzeczy ,,testowałem''. Troche drogo mnie to wyniosło i się trochę pomęczyłem ,,ciezki lek'' ale jakos do zera mnie wyczyscilo.

Opublikowano

Idź się potnij, jak nie lubisz swojego wyglądu. Nie będzie widać nic, tylko krew.

Gdyby ludzie mieli takie problemy to byśmy żyli w bogatym kraju, a nie w biedzie i POlsce.

Opublikowano

Idź się potnij, jak nie lubisz swojego wyglądu. Nie będzie widać nic, tylko krew.

Gdyby ludzie mieli takie problemy to byśmy żyli w bogatym kraju, a nie w biedzie i POlsce.

Zgłoszony za spam :)

Można zamknąć Kupuję te dwa co wyżej,jak nie pomoże to idę do dermatologa,dzięki wam :)

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Powiem krótko,trądzik mam od 5 podstawówki czyli spory czas,wtedy miałem tylko na twarzy a tak od 1 gimnazjum,zaczął się na Klacie,plecach,ramionach.Macie jakieś preparaty albo sposoby.?

Nie słuchaj gimbusów bo jeszcze sobie twarz zniszczysz

Musisz iść do dermatologa i to on ci ustali co możesz brać :)

A jak nie chcesz iść to sex jest dobry <3

Opublikowano

@up Próbowało wielu ze stosunkiem ,aczkolwiek to gówno daje.

Ok , bez offtopa - Nie jedz niczego ostrego , [ papryki , ketchup pikantny itd ] , słodyczy niby czemu ma nie jeść ;o ?

Najlepiej mieć w dupie ten trądzik , myć ryja 1-2 razy dziennie i tak zniknie po okresie dojrzewania [ 21lat ] .

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nie słuchaj gimbusów bo jeszcze sobie twarz zniszczysz

Musisz iść do dermatologa i to on ci ustali co możesz brać :)

A jak nie chcesz iść to sex jest dobry <3

Tonikiem sobie twarz zniszczy??

Zgłoszony za spam :)

Można zamknąć Kupuję te dwa co wyżej,jak nie pomoże to idę do dermatologa,dzięki wam :)

Polecam teraz dzwonić i się rejestrować. Po co zwlekać?

Opublikowano

@up Próbowało wielu ze stosunkiem ,aczkolwiek to gówno daje.

Ok , bez offtopa - Nie jedz niczego ostrego , [ papryki , ketchup pikantny itd ] , słodyczy niby czemu ma nie jeść ;o ?

Najlepiej mieć w dupie ten trądzik , myć ryja 1-2 razy dziennie i tak zniknie po okresie dojrzewania [ 21lat ] .

Jem wszystko słone ostre tuste i nie mam ani jednego syfa :)

To jest MIT że od jedzenia ;)

Opublikowano

Jem wszystko słone ostre tuste i nie mam ani jednego syfa :)

To jest MIT że od jedzenia ;)

Nie zgodze się ;d , jak żarlem ostrego full to mialem cały ryj w trądziku

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nie jedz dużo słodkiego,nic ostrego .

Troche ruchu .

Wystarczy że pójdziesz do apteki i powiesz że coś chcesz na trądzik (i dodaj że to co najlepiej się sprzedaje).

Na recepte bardzo dobra maść Duac .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...